Dok+

DOK+, het lijkt een beetje een vreemde naam voor een bouwproject, maar dat is het niet. Het ‘DOK’ refereert naar het nabijgelegen keerdok, waar grote boten op de Dijle vroeger rechtsomkeer maakten. En de ‘+’ ... is een subtiele verwijzing naar de oude Rode Kruis-post die ooit op dit plein stond. Een knipoog naar het verleden, zou je kunnen zeggen. Terwijl DOK+ helemaal klaar is voor de toekomst. Jouw toekomst!

Polo architects

Het gerenommeerde POLO architects tekende voor het ontwerp. En we zijn superblij met het resultaat. Geen dertien-in-een-dozijn blokkendoos, maar een eigentijds, elegant en sober gebouw met duurzame gevelmaterialen. De slanke, boven elkaar geplaatste raamopeningen, de brede diepliggende terrassen en de ‘Franse’ balkons geven het geheel zelfs Parijse allures en zorgen voor een mooi uitzicht in elk appartement.
Nieuwbouwproject DOK+ Mechelen

Licht en ruimte

DOK+ biedt je een ruime keuze aan al even ruime appartementen. Plafondhoge ramen laten het interieur baden in het licht. En of je nu kiest voor 1, 2 of 3 slaapkamers, de appartementen komen stuk voor stuk met een riant terras, zodat je bij mooi weer gezellig buiten kan eten.

Er is meer

Maar er is meer! De brede terrassen en de hoge ramen geven je een fraai zicht op het gezellige RodeKruisplein, op het historische Van der Valk Hotel aan de overkant… en op het water. Terwijl de bomen in de sfeervolle gemeenschappelijke binnentuin toch voor genoeg privacy zorgen.